Foto & stillbilleder

Som uddannede fotografer tilbyder vi forretningsrelateret fotografering såsom at tage portrætter, pakke billeder, produkt billeder og meget mere. Vi tilpasser os hurtigt til alle krav fra vores kunder, og vi kan optage i vores helt nye studie eller andre steder på planeten.

Udforsk vores tidligere arbejde med at tage stillbilleder, portrætter, produktbilleder, produkt billeder og meget mere.

Portrætfotografering

At gøre et godt førstehåndsindtryk på dine kunder er afgørende for at booste dit personlige og varemærkebillede. Du tiltrækker også flere kunder på samme tid. Det er kun dig, der sætter grænsen

Produktbilleder

Din online forretning kan kun blomstre med konsekvent forbedring, opfindsomhed og udvikling. Produktbilleder viser den seneste udvikling og innovation af din virksomhed. De vil holde målgruppen på kanten af deres pladser. Det perfekte produkt når aldrig markedet uden det bedste produktbillede.

Photoshoot

Interfilm er klar over, at det kan være en udfordrende opgave for dig at finde den rigtige model, og derfor har vi etableret stærke relationer med modelbureauer over hele kloden. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte model, som kan repræsentere dit produkt.

Drone fotograf

Et enestående perspektiv for seerne. Dronefotografering og -video er den rigtige mulighed for at fange en side af din verden uden sidestykke. Droner har bragt en ny dimension til cinematografi. Publikummet oplever omgivelserne, som om de var til stede i droneoptagelser. Droner er velegnede til at lave optagelser af landskaber, bygninger og virksomheder.

Our work varies from artistic projects to big-scale commercial productions.

Explore all our cases within film production, graphic design and still photography.