Documentary

Det budskab, du ønsker at formidle i en dokumentar, kan realiseres med vores hjælp.

Hvad er en professionel dokumentarfilm?

Som navnet antyder, har en dokumentarfilm til formål at dokumentere en bestemt virkelighed fra en bred vifte af perspektiver for at gøre den præsenterede fortælling så autentisk og objektiv som muligt. Dokumentarfilm er kategorisk ikke-fiktive, hvor de involverede karakterer er faktiske individer.

Hvordan skaber man den perfekte dokumentarfilm?

En tidløs dokumentarfilm kræver den perfekte historie, der fanger det underliggende tema og den virkelighed, som filmen præsenterer. Det er kun muligt at skabe sådan en virkelighed ved at kombinere film i verdensklasse med omfattende produktionserfaring. For eksempel, hvis historien handler om gadekriminalitet, er det altafgørende at filme i mørke og dystre gader for at præsentere den voldelige og grusomme natur af sådan en eksistens.

Derfor skal produktionsteamet omhyggeligt vælge det passende miljø, video- og lydkomposition, lys og skuespillere. På den anden side, hvis en dokumentar har til formål at kaste lys over byarkitektur, skal fokusset være på at bruge det omgivende lys, linjer, komposition og langsomme kamerabevægelser. Dette maler et roligt, afslappende og sikkert miljø, som enhver person drømmer om at bo i.

Hvilke slags dokumentarfilm har vi produceret?

Den klassiske dokumentar:

Målet er at forklare en fortælling objektivt for publikum. Historien kan udvikle sig omkring naturen, en historisk begivenhed, samfundet og meget mere. Voice-overs, interviews og rekonstruktioner er normalt inkorporeret i de fleste klassiske dokumentarfilm.

Interfilm har blandt andet produceret dokumentarfilmen "Europe from Above" for National Geographic Channel, som viser nationale europæiske seværdigheder og byggeopfindsomhed fra et enestående perspektiv.

Den observerende dokumentar:

Den observerende dokumentar har til formål at fremvise virkeligheden objektivt ved at afholde sig fra enhver form for indblanding, der kunne ændre den faktiske fortælling. Denne type dokumentarfilm bruger sjældent voice-over eller strukturerede interviews. Kameraet er simpelthen flue på væggen.

Interfilm fik til opgave at skabe en observerende dokumentar af Sony Music Entertainment om livsstilen for den berømte kunstner Gilli i Spanien. Denne dokumentar blev udsendt i tv-programmet "Uden Filter" med de berømte tv-værter Hav og Kamal. Vores team var ansvarlig for hele produktionsprocessen fra start til slut.

Den poetiske dokumentar:

Denne type dokumentarfilm koncentrerer sig om at skabe en atmosfære, der primært appellerer til patos, illustrationen går forud for fortællingen. Målet er at udtrykke en bestemt virkelighed æstetisk, der er fokus på at fremkalde følelser hos publikummet.

Interfilm producerede en dokumentar i Dubai, der viser frugterne af hårdt arbejde for den indflydelsesrige internationale musikproducer Node. Som musiker med kurdiske rødder har Node bragt unge fra vest og øst sammen med sin musik. Han havde brug for vores produktionsteam til at formidle sit budskab om sammenhold til verden.

Den dramatiske dokumentar:

Den dramatiske dokumentar minder om og inkorporerer nogle elementer fra traditionelle film, Interfilm anvender filmiske effekter til at skabe en attraktiv og spændende fortælling, der holder publikummet på kanten af ​​sædet ved at bruge blandt andet vores soundtracks fra et bibliotek med adgang til verdensomspændende musik. Ved at bruge den korrekte belysning, miljø og baggrundsmusik sørger vi for, at de dokumenterede begivenheder iscenesættes og virkeligheden genfortolkes og rekonstrueres.

Interfilm Production team blev ringet op af Global Organization of Deminers, efter en gratis online konsultation, tog vores team hele ansvaret for at producere en dokumentarfilm om de ubesungne helte i irakisk Kurdistan, minerydderne, der bringer deres liv i fare ved at skabe en bedre verden. Under produktionsoplevelsen blev vi dybt beæret over at møde og interviewe hans excellence den tidligere præsident for den irakiske domstol Rizgar Muhammad Amin.

Vores arbejde er grænseløst, og vi tilbyder gratis fysisk og/eller online konsultation til alle over hele verden, der er interesserede i at skabe evigt indhold.

Den spændende dokumentar:

Den engagerende dokumentar er centreret omkring hovedpersonen og hans/hendes personlige oplevelser. Det er almindeligt at inddrage mange interviews og fange en personlig historie, som ellers ville være ukendt for publikum. Skabelsen af ​​en krystalklar historie er afgørende i en vellykket engagerende dokumentar.

Interfilm Production-teamet skabte denne dokumentar til den verdenskendte Hollywood-filmstjerne Roland Møller, i dokumentaren tager Roland publikum gennem nogle af sine identitetsdefinerende livserfaringer. Han deler uovertruffen visdom fra sin rejse, hvor han startede med at være en almindelig gadekriminel og endte med at blive skuespiller med Hollywoods største filmstjerne, nemlig The Rock i filmen Skyscraper. Gennem hele denne dokumentarfilm fortæller Roland de unge, at uanset hvor meget fortvivlelse og grusomhed de oplever, er der altid håb om forbedring og succes, hvis en enkel og overskuelig daglig rutine følges konsekvent.

Projektledelse:

Vi tager ansvar for planlægning, organisering og styring af dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine kriterier bliver opfyldt uden at bruge din dyrebare tid. På den måde får du den dokumentar, du drømmer om, uden at bekymre dig om din egen tid.

End image